Μετάφραση Ιστοσελίδων στα Βουλγαρικά

Μετάφραση ιστοσελίδων Βουλγαρικά

Μετάφραση ιστοσελίδας online

Κάντε το σαιτ σας πολυγλωσσικό. Κάθε Ελληνική εταιρεία μπορεί μέσου Internet να εισέλθει σε νέες αγορές και να αυξήσει τους πελάτες και τον τζίρο της. Για τον σκοπό χρειάζεται να μεταφραστεί το σαιτ της στην αντίστοιχη γλώσσα. Εμείς αναλαμβάνουμε να μεταφράσουμε το εταιρικό σας σαιτ στα Βουλγαρικά και Αγγλικά. Η εταιρική ιστοσελίδα αποτελεί για την επιχείρηση σας καθρέφτη, ο οποίος καθημερινά 24/7 προσφέρει σε εκατομμύρια επισκέπτες την δυνατότητα να γνωρίσουν της υπηρεσίες ή προϊόντα που πουλάτε σε κάθε μέρος της γης.

Οι κακοί επιχειρηματίες οι οποίοι σκέφτονται πως να κόψουν έξοδα και πως να έχουν μόνο κέρδη συνήθως προσλαμβάνουν ερασιτέχνες μεταφραστές ή δίνουν ένα χαρτζιλίκι σε κάποιον πιτσιρικά να μεταφράσει το σαιτ τους. Οι συνέπειες είναι τραγικές. Κάθε επισκέπτης που θα δει σαιτ μεταφρασμένο λάθος, ή από αυτόματους μεταφραστές τύπου google translate εγκαταλείπει την σελίδα αμέσως. Η μηχανή αναζήτησης καταγράφει το υψιλό bounce rate κατατάσσοντας το σαιτ σας μακριά από της πρώτες σελίδες.

Η κατάργηση των επιχειρηματικών συνόρων όμως απαιτεί άριστη μετάφραση της ιστοσελίδας σας, τόσο για να μπορεί ο επισκέπτης να κατανοήσει την παρουσίαση των υπηρεσιών ή προϊόντων σας όσο και για να παραμείνει στην ιστοσελίδα εμπιστευόμενος την αξιοπιστία της.

Στην μεταφραστική υπηρεσία βουλγαρικής γλώσσας της ΕΚΕΜΕΛ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες της βουλγαρικής και αγγλικής γλώσσας, και θα προσαρμόσουμε την ιστοσελίδα σας στους αντίστοιχους γλωσσικούς κανόνες, όπως επίσης και τους ιδιαίτερους κανόνες του εμπορικού κλάδου στον οποίο δραστηριοποιήστε. Χρησιμοποιούμε εδώ και μια δεκαετία μεταφραστική μνήμη SDL Trados για να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστη ποιότητα μετάφρασης και οικονομικές τιμές.

Οι μεταφράσεις μας ακολουθούν τους κανόνες της Google για καλύτερη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα της μηχανής χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά και συνώνυμα τα οποία αφορούν την δικη σας εταιρεία.

Υπολογισμός κόστους και χρόνου παράδοσης

Το κόστος της μετάφρασης κάθε σαιτ υπολογίζεται με βάση τον αριθμό των λέξεων του. Η καταμέτρηση γίνεται στο κείμενο Word και σας ενημερώνουμε για το τελικό κόστος της μετάφρασης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια αρχική εκτίμηση κόστους και χρόνου παράδοσης από εδώ.