Υπηρεσίες Μετάφρασης Ελληνικά - Βουλγαρικά

metafrastiki ypiresia

Μεταφραστικές Υπηρεσίες

Ως μεταφραστική εταιρεία στην ΕΚΕΜΕΛ εξυπηρετούμε μεταφράσεις κειμένων στα Βουλγαρικά και Αγγλικά με εξειδίκευση στης εξής ορολογίες:

  1. Ιατρικά έγγραφα
  2. Τεχνικά κείμενα και εγχειρίδια
  3. Οικονομικές μεταφράσεις
  4. Μετάφραση νομικών εγγράφων
Τα τελευταία 10 χρόνια περισσότεροι από 3000 πελάτες στην πλειοψηφία τους εταιρίες μας εμπιστεύτηκαν να μεταφράσουμε τα έγγραφα τους.

Σας ευχαριστούμε.

Μεταφραστικό γραφείο Ελληνικά - Βουλγαρικά

Από την αρχή της λειτουργίας της εταιρείας μας επενδύσαμε στην ποιότητα, την συνέπεια και την ταχύτητα διεκπεραίωσης των υποχρεώσεων μας έναντι τον πελατών μας. Διακριθήκαμε για την συνέπεια μας στους χρόνους παράδοσης, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό στην συνεχή προσπάθεια για σταθερά υψηλό επίπεδο ποιότητας της υπηρεσίες και προσφέραμε ειδικές ανταγωνιστικές τιμές ώστε να είμαστε οι καλύτεροι στην Ελληνική αγορά στης υπηρεσίες μετάφρασης Βουλγαρικά - Αγγλικά - Ελληνικά. Δείτε εδώ της τιμές χρέωσης μας.

1. Ιατρικές και Φαρμακευτικές μεταφράσεις

Η μετάφραση ιατρικών και φαρμακευτικών κειμένων είναι η δυσκολότερη όλων αφού απαιτεί γνώση ειδικών όρων και εκφράσεων οι οποίοι χρησιμοποιούνται από τους ιατρούς στην εξέταση των ασθενών τους. Εμείς παρακολουθούμε της εξελίξεις στην ιατρική επιστήμη και τον χώρο του φαρμάκου φροντίζοντας να ενημερωνόμαστε συνέχεια για τα καινούρια δεδομένα. Επίσης διαθέτουμε πληθώρα εξειδικευμένων Ελληνικών και Βουλγαρικών ιατρικών λεξικών ώστε να μεταφράσουμε όσο το δυνατόν πιστότερα στο πρωτότυπο.

2. Μεταφράσεις τεχνικών κειμένων

Ως μεταφραστές τεχνικών κειμένων τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε συμμετέχει σε δεκάδες project σε διαφορετικούς τεχνικούς τομείς. Η συνεπής και σωστή χρήση της ειδικής ορολογία, και η κατανοητή των εννοιών αποτελούν πάντα τον κεντρικό ρόλο σε οποιαδήποτε τεχνική μετάφραση. Χωρίς τα απαραίτητα τεχνικά λεξικά και την αναζήτηση στο Ίντερνετ συν την χρήση μεταφραστικής μνήμης δεν μπορεί να γίνει σωστή εργασία. Μέχρι σήμερα έχουμε συνεργαστεί με πολλές Ελληνικές εταιρείες στον χώρο της πληροφορικής και του εμπορίου οι οποίες μας εμπιστεύτηκαν τη μετάφραση των τεχνικών κειμένων τους.

3. Μεταφράσεις οικονομικού περιεχομένου

Οι μεταφράσεις οικονομικών στοιχείων όπως ισολογισμοί εταιρειών, οικονομοτεχνικές μελέτες, διεθνή λογιστικά πρότυπα και λογιστικά φύλλα, τιμολόγια εμπορικών συναλλαγών, οικονομικές καταστάσεις, χρηματοοικονομικές εκθέσεις, έγγραφα ασφαλιστικών ταμείων, εκκαθαριστικά φορολογικών δηλώσεων, επιχειρηματικά σχέδια (business plan) κτλ. απαιτούν ακριβή γνώση της ειδικής ορολογίας την οποία εμείς διαθέτουμε με την συνεργασία οικονομολόγων και λογιστών ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μόνο ποιοτική μετάφραση χωρίς συμβιβασμό στην ποίτητα.

4. Μεταφράσεις ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα κάθε εταιρείας αποτελεί τον καθρέφτη στα μάτια των πελατών της και οφείλει να είναι προσεγμένη, καλαίσθητη, ενημερωμένη και ποιοτική, προσφέροντας υπηρεσίες και πουλώντας προϊόντα. Η μετάφραση του περιεχομένου μιας ιστοσελίδας στην Βουλγαρική ή Αγγλική γλώσσα δίνει την δυνατότητα στην επιχείρηση σας να ανοίξει φτερά σε ξένες αγορές, αυξάνοντας επισκεψιμότητα και τζίρο. Αν η ποιότητα της μετάφρασης είναι χαμηλή οι επισκέπτες στο εταιρικό σαιτ θα φύγουν και εσείς θα χάνετε πωλήσεις. Εμείς δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην μετάφραση ιστοσελίδων στα βουλγαρικά και αγγλικά γιατί θέλουμε οι πελάτες μας να καμαρώνουν με τα σαιτ τους. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους επαγγελματίες στην κατασκευή και SEO προώθηση ιστοσελίδων και μπορούμε να εγγυηθούμε για το τελικό αποτέλεσμα της μεταφρασμένης ιστοσελίδας.

Υψηλή ποιότητα σε καλύτερη τιμή

Μεταφράζουμε από το 2009 με αξιοπιστία, ακρίβεια και ταχύτητα στα Αγγλικά και Βουλγαρικά.


Ζητήστε προσφορά
Μεταφράζουμε από το 2009 κείμενα τεχνικής, ιατρικής, νομικής και οικονομικής ορολογίας και έχουμε περισσότερους από 3000 ευχαριστημένους πελάτες.