Τιμές μετάφρασης

πόσο κοστίζει η μετάφραση

Πόσο κοστίζει η μετάφραση στα βουλγαρικά;

Η κοστολόγηση μια μετάφρασης εξαρτάται από την δυσκολία και ειδική ορολογία του κειμένου. Όσο αυτό περιλαμβάνει τεχνικούς, νομικούς, ιατρικούς κτλ όρους ο μεταφραστής είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες σε ειδικά λεξικά και online ώστε να μεταφράσει όσο το δυνατόν αξιόπιστα και υπεύθυνα. Αυτό αυξάνει το κόστος.

1. Απλό κείμενο: 15€ η σελίδα (0,05€/λέξη) - Πιστοποιητικά, Βεβαιώσεις, Αλληλογραφία,

2. Εξειδικευμένο κείμενο: 30€ η σελίδα (0,10€/λέξη) - Νομικές μεταφράσεις, Ιατρικές μεταφράσεις, Τεχνικές μεταφράσεις, Οικονομικές ματαφράσεις, Εμπορικές Μεταφράσεις, Μεταφράσεις Ιστοσελίδων στα Βουλγαρικά

Κάθε σελίδα περιέχει 1800 σύμβολα στο μεταφρασμένο κείμενο (περίπου 300 λέξεις), με βάση το βουλγαρικό πρότυπο BDS EN ISO 17100:2015.

Τρόπος πληρωμής & παράδοσης

Προκαταβάλλεται ολόκληρο το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό βουλγαρικής τράπεζας ή paypal για να ξεκινήσει η μετάφραση. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί αποστέλλεται στο email σας σε μορφή word.

Πόσο κοστίζει η μετάφραση ενός σαιτ;

Η κοστολόγηση μια μετάφρασης εξαρτάται από την δυσκολία και ειδική ορολογία του κειμένου. Όσο αυτό περιλαμβάνει τεχνικούς, νομικούς, ιατρικούς κτλ όρους ο μεταφραστής είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες σε ειδικά λεξικά και online ώστε να μεταφράσει όσο το δυνατόν αξιόπιστα και υπεύθυνα. Αυτό αυξάνει το κόστος. Επίσης ένα ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop έχει πολύ περισσότερη εργασία και δυσκολία από ένα απλό σαιτ. Η τιμές για μετάφραση ιστοσελίδων ξεκινούν από 0,08€/λέξη. Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για της μεταφράσεις στα βουλγαρικά.