Προώθηση ιστοσελίδων SEO

προώθηση ιστοσελίδων SEO

SEO υπηρεσίες από την ΕΚΕΜΕΛ - Τιμές

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες SEO για μηχανές αναζήτησης της ΕΚΕΜΕΛ έχουν ως σκοπό να προωθήσουν το σαιτ σας σε καλύτερες θέσεις κατάταξης βάση των λέξεων κλειδιά που αναζητούν οι χρήστες στην Google. Η βελτιστοποίηση αυτή βοηθά στην ευκολοτερη εύρεση της ιστοσελίδας σας και αυξάνει τον αριθμό επισκεπτών. Η διαδικασία βελτιστοποίησης SEO αποτελεί μέρος της συνολικής στρατηγικής μάρκετινγκ την οποία εφαρμόζουμε για να καθιερώσουμε το δικό σας brand στο Ίντερνετ.

SEO audit - Ολοκληρωμένη ανάλυση σαιτ

Η λεπτομερής ανάλυση του σαιτ σας περιλαμβάνει: ανάλυση και αξιολόγιση των εσωτερικών και εξωτερικών παραγόντων με επαγγελματικά εργαλεία και ο καθορισμός των ανταγωνιστών. Σκοπός είναι να βρεθούν τα προβλήματα που υπάρχουν και να δοθούν απαντήσεις στης ερωτήσεις γιατί βρίσκετε εκεί που βρίσκετε και τι χρειάζεται για βελτιωθεί. Η ανάλυση των ανταγωνιστών θα δείξει τα δυνατά και αδύνατα σημεία στα σάιτ τους ώστε να καθοριστεί η απαραίτητη στρατηγική αντιμετώπισης τους. Η δημιουργία σαιτ είναι μόνο η αρχή, για να έχει αποτέλεσμα χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά από ειδικευμένη ομάδα η οποία ξέρει τι πρέπει να κάνει ώστε η εταιρική σας σελίδα να γίνει αναγνωρίσιμο brand στο Διαδίκτυο. Χρόνος ανάλυσης 7 εργάσιμες ημέρες, κόστος 1000 ευρώ με ΦΠΑ.

Κόστος συνδρομητικής υποστήριξης SEO και μηνιαίας παρακολούθησης σαιτ.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει σε μηνιαία βάση λεπτομερή γραπτό έλεγχο για την κατάσταση του σαιτ, έρευνα ανταγωνισμού, έρευνα λέξεων-κλειδιών και υπηρεσίες link building. Εκτός από την δημιουργία περιεχομένου υψιλής ποιότητας χρειάζετε και η δημιουργία υψιλής ποιότητας συνδέσμων προς το σαιτ ώστε να αυξηθούν οι παράμετροι E-A-T (Expertise, Authoritativeness and Trustworthiness). Όλα αυτά μαζί βοηθούν στην καλύτερη κατάταξη στης μηχανές αναζήτησης και αυξάνουν το οργανικό traffic προσελκύοντας στοχευμενους επισκέπτες οι οποίοι θέλουν να αγοράσουν. Οι τιμές ξεκινούν από 12000 ευρώ τον χρόνο και αυξάνουν ανάλογα με της επιθυμίες και της ανάγκες του πελάτη. Εδώ θα βρείτε το σύνολο τον υπηρεσιών που προσφέρουμε.