Κατασκευή ιστοσελίδων

κατασκευή ιστοσελίδων

Ποιος ο λόγος ύπαρξης επαγγελματικού σαιτ;

Η κατασκευη ιστοσελιδων πραγματοποιείται απο την ομάδα του ΕΚΕΜΕΛ που περιλαμβάνει προγραμματιστές, σχεδιαστές, ειδικούς SEO και ειδικούς online marketing οι οποίοι αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν το δικό σας μοναδικό σαιτ, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και δοκιμασμένες βέλτιστες πρακτικές, ώστε το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας να αποτελεί σημείο αναφοράς από τους πελάτες μας. Η κατασκευή ιστοσελίδων σήμερα στην Ελλάδα είναι απαραίτητη επένδυση για κάθε επιχείρηση. Για να είναι όμως αποδοτική κάθε επένδυση θα πρέπει να επιστρέφει πίσω περισσότερα χρήματα απο όσα δαπανήθηκαν. Αυτή είναι και η διαφορά μιας απλής ιστοσελίδας από την ιστοσελίδα για επαγγελματική χρήση η οποία να πουλάει. Το σαιτ σας εργάζετει 365 ημέρες τον χρόνο 24/7 πουλώντας προϊόντα και υπηρεσίες αυτόματα. Αν στοχεύετε να πουλήσετε σε ξένες αγορές όπως η βουλγαρική πρέπει να επιλέξετε μεταφραστική εταιρεία η οποία θα μεταφράσει σωστά το σαιτ και θα το προσαρμόσει στα δεδομένα της βουλγαρικής αγοράς.

Κατασκευή ιστοσελίδων WordPress

Χρησιμοποιούμε Wordpress για την δημιουργία δυναμικών σαιτ τα οποία έχουν όμορφη σύγχρονή σχεδίαση και φορτώνουν γρήγορα. Ακολουθούμε όλες της καλές πρακτικές για την δημιουργία ποιοτικού κώδικα ο οποίος δίνει κατά 40% πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού στην κατάταξη στης μηχανές αναζήτησης. Δεν προτείνουμε στους πελάτες μας φθηνές τιμές. Σεβόμαστε την εργασία, της γνώσεις και τον χρόνο μας και προτείνουμε τιμές ανάλογες της ποιότητας της δουλειάς μας. Το χαμηλό οικονομικό κόστος πάντα συνεπάγεται εξοικονόμιση από κάπου. Την οικονομία στην τιμή που θα κερδίσετε θα την βρείτε ως αντίπαλο σας στην λειτουργία του σαιτ ή στα προβλήματα κατάταξης του στο SERP. Τα σαιτ μας έχουν responsive σχεδιασμό και λειτουργούν σε κάθε κινητή συσκευή φροντίζοντας στην λεπτομέρεια και την ικανοποίηση του χρήστη.

Πόσο είναι το κόστος συντήρησης ενός σαιτ;

Η αγορά ενός domain name σε .gr κοστίζει €20/2 χρόνια. Το Hosting (φιλοξενία ιστοσελίδας σε VPS server κοστίζει €60 τον χρόνο.Το πιστοποιητικό ασφαλείας SSL είναι δωρεάν. Το SEO αν το κάνουμε εμείς το κοστολόγιο ξεκινά από 12000 ευρώ τον χρόνο και μπορεί να πάει στα ύψη ανάλογα με της επιθυμίες του πελάτη. Σκεφτείτε αν η επιχείρηση σας έχεις την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθει στην πρόκληση να είστε το νούμερο 1 στον κλάδο σας. Ο σχεδιασμός και η δημιουργία ενός επαγγελματικού σαιτ είναι μόνο η αρχή. Αν κατασκευαστεί από την αρχή σωστά έχετε θέσει κατά 40% τα σωστά θεμέλια το σαιτ σας να είναι άνω του μέσου όρου του ανταγωνισμού και να έχει όλες της προϋποθέσεις να κυριαρχήσει. Το υπόλοιπο 60% της προσπάθειας αποτελεί το off-site SEO δηλαδή η δουλειά εκτός της ιστοσελίδας σας η οποία γίνετε σε καθημερινή βάση όλο τον χρόνο, συνέχεια. Ακολουθούνται όλες οι καλές πρακτικές και συμβουλές προς τους webmasters από την google ώστε μετά από έναν χρόνο συνεχής δουλειάς να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το σαιτ σας έχει όλα τα εφόδια για να υπερσκελίσει τον ανταγωνισμό. Μετά τον δεύτερο χρόνο της ζωής του σαιτ θα έχετε όλα εκείνα τα απαραίτητα πράγματα ώστε να κατακτήσετε καλές θέσεις σε χιλιάδες λέξεις κλειδιά στης μηχανές αναζήτησης. Από τα οργανικά αποτελέσματα θα έρθουν περισσότεροι επισκέπτες και κάποιοι θα αγοράσουν τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που προσφέρεται.