Υπηρεσίες SEO copywriting

SEO copywriting services

Κειμενογράφηση ιστοσελίδφων - Τιμές

Copywriting σημαίνει να γράψεις ένα κείμενο με τέτοιον τρόπο ώστε να παρακινήσεις κάποιον να κάνει κάτι (αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας, ερώτηση κτλ). Η κειμενογραφία στοχευμένων διαφημιστικών μηνυμάτων στοχεύει στην προσοχή των επισκεπτών , αυξάνει την δέσμευση και εμπιστοσύνη τους στο brand, διαφοροποιεί το σαιτ σας από τον ανταγωνισμό και βελτιώνει την συνολική επαγγελματική παρουσία σας στο Ίντερνετ. Δουλειά του κειμενογράφου (copywriter) είναι να δημιουργήσει και μεταδώσει ένα μήνυμα με έξυπνο και δεσμευτικό τρόπο είτε online (ιστοσελίδες, social media, email καμπάνιες, διαφημίσεις), είτε offline (εφημερίδες, περιοδικά, αφίσες κτλ). Το μήνυμα πρέπει να περιέχει της σωστές λέξεις κλειδιά οι οποίες αυξάνουν το engagement, πρέπει να είναι σύντομο, περιεκτικό και έξυπνο ώστε να αγγίξει περισσότερο κόσμο. Οι copywriters χωρίζονται σε 3 κατηγορίες (marketing, creative, SEO). Ο πρώτος επηρεάζει το κοινό αγγίζοντας βαθιές χορδές της ανθρώπινης ψυχής, ο δεύτερος διηγείται ιστορίες της οποίες θυμόμαστε, αναπολούμε και ταυτιζόμαστε και ο τρίτος γράφει κείμενα με σκοπό την καλύτερη τοποθέτηση στης μηχανές αναζήτησης. Το τεχνικό copywriting απαιτεί βαθιά γνώση υπολογιστών και τεχνογνωσία της λειτουργίας της google για να μπορέσει να επηρεάσει τα αποτελέσματα αναζήτησης μέσω λέξεις κλειδιά. Και στης 3 περιπτώσεις ο επαγγελματίας κειμενογράφος αποσκοπεί να μεταφέρει ένα μήνυμα σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό ωθώντας το σε δράση. Σε συνεργασία με την βουλγαρική εταιρεία παροχής υπηρεσιών SEO blog7.org προσφέρουμε link building services για βελτίωση του προφίλ συνδέσμων του σαιτ σας. Οι υπηρεσίες αυτές είναι αποκλειστικά White Hat και ακολουθούν όλες της συμβουλές και συστάσεις της μηχανής αναζήτησης.

Συγγραφή και επιμέλεια κειμένων για σαιτ

Για να είναι αποτελεσματικό ένα κείμενο πρέπει να φέρει περισσότερους επισκέπτες (αύξηση traffic) στο σαιτ και να αυξήσει της πωλήσεις. Για να συμβούν αυτά ο κειμενογράφος κάνει ανάλυση ανταγωνισμού, βρίσκει τα κατάλληλα keywords, φωτογραφίες, βίντεο ώστε να δημιουργήσει ένα μήνυμα το οποίο θα διαφημίσει και θα πουλήσει στον πελάτη το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρει το σαιτ. Η αρχή γίνετε με την στόχευση συγκεκριμένου κοινού όπου με επαγγελματικό ύφος και συνομιλία τετ α τετ εξηγεί τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας, διαφοροποιώντας την από τους χιλιάδες ανταγωνιστές της και τονίζοντας όλα τα ισχυρά της σημεία. Έτσι πείθει τον πελάτη για την ανάγκη απόκτησης της συγκεκριμένης υπηρεσίας στην τιμή πώλησης προσφέροντας αποδείξεις πόσο θα του είναι χρήσιμη και απαραίτητη. Οδηγώντας τον υποψήφιο πελάτη στο "'Call to action" του δίνει εκείνη την προσφορά στην οποία δεν μπορεί να αρνηθεί να την αγοράσει. Κάθε προϊόν μπορεί να πουληθεί, σε κάθε τιμή αρκεί να το γνωρίζεις σε βάθος, να ξέρεις της ανάγκες του πελάτη και να τον οδηγήσεις στην απόφαση μόνος του να ζητήσει να το αγοράσει. Η κατεύθυνση του καταναλωτή πρέπει να γίνετε με φυσικό τρόπο ή να λύνει κάποιο πρόβλημα ή να προσφέρει τέτοια έκπτωση τιμής που η αγορά να φαίνεται εξαιρετικά επιτυχής. Σε εμάς θα βρείτε επαγγελματικές υπηρεσίες SEO προώθηση ιστοσελίδων για το google.gr ώστε να βελτιώσετε την κατάταξη του σαιτ σας στην πρώτη σελίδα για χιλιάδες λέξεις κλειδιά.

Πόσο κοστίζει το copywriting;

Η κειμενογραφία για ιστοσελίδες αποτελεί το Α και το Ω κάθε εταιρικού σαιτ επικεντρώνοντας ποιος είναι, τι προσφέρει και γιατί πρέπει να προτιμήσετε να αγοράσετε από αυτόν. Παρουσιάζει με ελκυστικό τρόπο την φιλοσοφία της εταιρείας, εδραιώνει την εμπιστοσύνη και συμβάλει στην πρώτη γνωριμία με τους πελάτες. Γράφοντας κείμενα με στόχο την βέλτιστη κατάταξη τους στα οργανικά αποτελέσματα της google ο κειμενογράφος ικανοποιεί της ανάγκες για πληροφόρηση τόσο τον ανθρώπων όσο και των μηχανών αυξάνοντας τα leads. Η συγγραφή κειμένων για τα social media (facebook, instagram, twitter) αποσκοπεί στην συντήρηση του ενδιαφέροντος τον follower, στην αύξηση αναγνωρισιμότητας του brand, στην δημιουργία επιπρόσθετου καναλιού επικοινωνίας και σε επαναλαμβανόμενες πωλήσεις. Τα στοχευμένα μηνύματα αποσκοπούν στην αύξηση του Conversion rate και ROI ώστε η καμπάνια να είναι πετυχημένη μέσου A/B testing τα οποία αποδεικνύουν το ποσοστό επιτυχίας. Οι τιμές είναι διαπραγματεύσιμες και κυμαίνονται ανάλογα με την δυσκολία συγγραφής τους, τον απαραίτητο χρόνο έρευνας ή εξειδίκευσης καθώς και τον ανταγωνισμό. Η συγγραφή ενός απλού άρθρου 500 λέξεων κοστίζει 30-40 ευρώ, αν όμως το κείμενο είναι εξειδικευμένο (νομικό, οικονομικό, ιατρικό, τεχνικό) η τιμή διπλασιάζετε και πάει 60-80 ευρώ. Όλα εξαρτώνται από τον βαθμό δυσκολίας της συγγραφής καθώς και τον χρόνο έρευνας του κειμενογράφου που θα καταναλώσει για να είναι σε θέση να συγγράψει ποιοτικό κείμενο το οποίο θα διαφημίσει ή θα πουλήσει προϊόντα. Προσφέρουμε επαγγελματικές μεταφράσεις ιστοσελίδων Ελληνικά, Αγγλικά και Βουλγαρικά σε εταιρικά σαιτ τα οποία σέβονται τους πελάτες τους.